اقامت ترکیهمهمترین های مهاجرت
موضوعات داغ

ویزای ترکیه

طبق قانون دو کشور ایران و ترکیه هر ایرانی در هر ۱۸۰ روز میتواند به طور مستمر و یا پراکنده ۹۰ روز را در خاک کشور ترکیه باشد.

ویزای ترکیه

آنچه به عنوان ویزای ترکیه شناخنه میشود کمی متفاوت از آنچیزیست که برای ما ایرانیان برای اخذ ویزای کشورهای دیگر اتفاق می افتد طبق قانون لفو روادید بین دولت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه،هر ایرانی در هر ۱۸۰ روز میتواند به طور مستمر و یا پراکنده ۹۰ روز را در خاک کشور ترکیه باشد.

مهلت ویزای ترکیه ۹۰ روزه برای ایرانیان فرصتی خوب را فراهم کرده تا با هدف کار یا زندگی ،ترکیه را به عنوان یکی از مقاصد اصلی سفر و مهاجرت انتخاب کنند.

طبق قانون جمهوری ترکیه اگر یک خارجی بیش از زمان ویزا بخواهد در این کشور بماند،میبایست از یکی از انواع اقامت های تعریف شده در این کشور استفاده کند.

اقامت افراد با توجه به اهداف حضور در این کشور تعریف میگردد که هر کدام از اقامت ها شرایط خاض خودشان را دارند.

اقامت توریستی

اقامت توریستی که به اقامت موقت یا اقامت از طریق اجاره ملک نیز معروف است،ارزانترین و در دسترس ترین نوع اقامت برای خارجیان در کشور ترکیه میباشد.برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

اقامت سرمایه گذاری یا خرید ملک

این اقامت همانگونه که از نامش پیداست با خرید ملک در کشور ترکیه که هر قیمتی میتواند داشته باشد،اخذ ویزای ترکیه میشود.شما با خرید ملک میتوانید از مزایای اقامتی آن برای خود،همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

اقامت تجاری

این اقامت برای اشخاصیست که با ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار، بتوانند بدون محدودیت در خاک کشورترکیه حضور داشته و یا تردد کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

اقامت کاری یا چالیشما ایزین

این نوع اقامت یکی از معتبرترین اقامت های کشور ترکیه میباشد
که به دو صورت استخدام و یا کار آفرینی اخذ میگردد.

اگر یک کارفرمای ترک شما را استخدام و بیمه کند،شما میتوانید از این طریق اقامت کاری(چالیشما ایزین) داشته باشید.

آندسته از کسانی که کسب و کاری را در کشور ترکیه راه اندازی میکنند
و یا ثبت شرکت در خاک ترکیه انجام میدهند نیز میتوانند روی
شرکت و کسب و کارشان اقامت کاری بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

اقامت تحصیلی

اقامت تحصیلی به اقامتی گفته می شود که فرد  از طریق پذیرش
در دانشگاه های ترکیه به اندازه سنوات مقطع تحصیل بتواند در خاک کشور ترکیه حضور پیدا کند.
از مهمترین مزایای این اقامت اجازه کار دانشجویی برای قرد است. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

اقامت از طریق ازدواج

این نوع اقامت از طریق ازدواج یک فرد خارجی با یک فرد ترک اخذ میشود.
اگر این ازدواج سه سال دوام بیاورد فرد خارجی میتواند درخواست شهروندی ترکیه را داشته باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن